Θερμοκρασίες και υετός
Παρεθλόν καιρός για πάνω από 4700 σταθμούς παγκοσμίως!

Πώς ήταν ο καιρός στην Αθήνα την 11η Αυγούστου 1998; Ή στο Σύδνεϋ; Ή στο Λονδίνο; Μπορείτε να απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις τώρα, με το υπηρεσία ιστορικών αναφορών του WeatherOnline. Απλά διαλέξτε μια περιοχή από τη λίστα, μετά επιλέξτε την παράμετρο που θέλετε να εμφανιστεί (π.χ. Μέγιστη ή ελάχιστη θερμοκρασία ή υετός). από τη λίστα στα αριστερά. Χρησιμοποιείστε τους άλλους πίνακες, για να εισάγετε το επιθυμητό διάστημα (μεταξύ 2 και 52 εβδομάδων) και το έτος και τον μήνα που θέλετε να ξεκινήσετε.

Ήταν ένα θερμό ή υγρό καλοκαίρι; Ο Απρίλης πολύ κρύος; Δείτε τις μηνιαίες ανασκοπήσεις από το weatheronline!

Για παράδειγμα::
θα θέλατε να δείτε την καμπύλη της ημερήσιας μέγιστης θερμοκρασίας στο Λονδίνο για την περίοδο από τον Αύγουστο του 98 έως και τον Αύγουστο του 99.
Αρχικά, διαλέξτε την περιοχή 'London' από την λίστα δεξιά. Η περιοχή του Λονδίνου αντιπροσωπεύεται από τον μετεωρολογικό σταθμό στο London-Heathrow. Συνεπώς, για να είμαστε ακριβείς η καμπύλη της θερμοκρασίας που θα εκλάβουμε είναι η ημερήσια μέγιστη στο Heathrow. Καθώς αυτό ισχύει για τους περισσότερους μετεωρολογικούς σταθμούς, το όνομα του μετεωρολογικού σταθμού για τον οποίο κατασκευάσαμε την καμπύλη, θα αναγράφεται στην εικόνα. Η μέγιστη θερμοκρασία, περίοδος 4 εβδομάδων και ο τωρινός μήνας, είναι οι αρχικές επιλογές. Έτσι λοιπόν, απλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ορίσετε την περίοδο στις 52 εβδομάδες και να επιλέξετε το έτος και τον μήνα, που σε αυτήν την περίπτωση ειναι Αύγουστος 1998. Εισάγετε τις επιλογές σας πατώντας 'πήγαινε' και η καμπύλη θα σχεδιαστεί.
Οι ημερήσιες μέγιστες θερμοκρασίες στο Λονδίνο για την χρονική περίοδο μεταξύ 2 Οκτωβρίου 2000 και 30 Οκτωβρίου 2000.
Οι ημερήσιες ελάχιστες θερμοκρασίες στο Λονδίνο για την ίδια χρονική περίοδο.
Ο ημερήσιος υετός στο Λονδίνο για την ίδια χρονική περίοδο.

Πρόγνωση